| Autor |
Wiadomość |
Infantryman
Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 7:38 pm |
|
|
Witam
Dla mnie gra na The West stała się już dla mnie trochę nudnawa, bo gram już okrągły rok i często już tam nie zaglądam. Z nudów stworzyłem kolejne konto, żeby zacząć od nowa, ale to nie pomogło. Drodzy towarzysze z północy (i nie tylko)! Kto zarejestruje się na Wild Guns? Zarejestrowałem się kilka minut temu i gra może być ciekawa. Jakby co to mój nick to Jankes i gram na świecie 6. Osada którą założyłem nazywa się Gettysburg
Pozdrawiam _________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, ale prawdopodobnie to koniec początku!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dellos
Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 1:08 pm |
|
|
I, żeby nie było podajemy jeszcze linka: www.wildguns.pl _________________ niebieski z www.wojnasecesyjna.com
3xColt Walker, 2xColt Navy, Coatch Riffle, Enfield 3b |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dellos
Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 5:58 am |
|
|
Cześć ponownie, Infantry wysłałem Ci wiadomość na świecie 6, też już jestem i rozbudowuję miasto. Myślę, iż śmiało możemy już pomyśleć o założeniu wspólnoty, może jeszcze jedno miasteczko się dołączy  _________________ niebieski z www.wojnasecesyjna.com
|
| Powrót do góry |
|
 |
Infantryman
Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 1:48 pm |
|
|
Ok, trzeba wybrać do sojuszu jakąś ciekawą nazwę najlepiej, żeby to było związane z Civil War. _________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, ale prawdopodobnie to koniec początku!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dellos
Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 6:21 pm |
|
|
Pozostawiam Tobie ten luksus i zaszczyt zdaję się na Ciebie  _________________ niebieski z www.wojnasecesyjna.com
|
| Powrót do góry |
|
 |
Infantryman
Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 8:00 pm |
|
|
Jestem zaszczycony, ale jednak trzeba się zapytać. Może stany północne? Nie jest to dobry pomył, bo dużo graczy jest jednak za południem. Wobec tego proponuję jakąś ogólną nazwę np. American Civil War Alliance albo nazwa jakiegoś stanu np. Virginia. Jak sądzisz? _________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, ale prawdopodobnie to koniec początku!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemos

|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 1:20 pm |
|
|
Jak można to ja też dołączę?  _________________ przemos |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dellos
Moderator

|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 2:42 pm |
|
|
Nie gramy w The-West, gramy już w www.wildguns.pl zapraszamy 6 świat sojusz ACW  _________________ niebieski z www.wojnasecesyjna.com
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemos

|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 12:16 pm |
|
|
Dzięki za zaproszenie!Bo w The West zostałem sam jak palec. _________________ przemos |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Infantryman
Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 3:07 pm |
|
|
Nie ma za co Życzę miłej gry  _________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, ale prawdopodobnie to koniec początku!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|